top of page
Search

Hoe kan een marketing coach jou helpen?

Updated: Jun 20, 2023

Deze maand vier ik mijn 40e verjaardag, en het voelt alsof ik steviger in mijn schoenen sta dan ooit tevoren. De afgelopen twee decennia heb ik geleerd van sterke en ervaren vrouwen en mannen om me heen op de werkvloer, en nu is het tijd om die kennis door te geven.


Als marketing coach ben ik er om jou te helpen jouw doelen te bereiken en jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een eenpitter bent op de marketingafdeling, een nieuwe werknemer die wat hulp nodig heeft, of een marketingmanager die verbeteringen wil aanbrengen, ik sta voor je klaar met mijn expertise en frisse blik.

Wanneer je in je eentje de hele marketingafdeling bent

Als je in je eentje verantwoordelijk bent voor alle marketing- of communicatieactiviteiten, kan het soms eenzaam voelen. Ik ben er voor je om mee te sparren, advies te geven en je bij te staan in grote projecten. Samen werken we aan jouw projecten en vinden we oplossingen voor uitdagingen. Soms mis je nét diegene om mee te overleggen. Ik kan die vertrouwde baken van ondersteuning voor je zijn. Zo profiteer je van mijn kennis en expertise, zonder dat een senior marketeer hoeft aan te nemen.


Een vliegende start voor nieuwe werknemers

Als ervaren interim-professional ben ik gewend om snel overzicht te krijgen en structuur aan te brengen. Voor nieuwe werknemers betekent dit dat ik je kan helpen om snel en effectief je weg te vinden in je nieuwe rol. Samen werken we aan het in kaart brengen van de vereiste vaardigheden, het opstellen van een stappenplan en het bieden van begeleiding zodat je een vliegende start kunt maken.


Prikkelende vragen voor marketingmanagers

Iedereen heeft soms behoefte aan een frisse blik van buitenaf. Als marketing coach stel ik vaak eigenwijze vragen die je aan het denken zetten. Zo help ik je vooruit, door jouw denkproces te prikkelen.

We kijken naar je huidige strategie, manier van planning, identificeren verbeterpunten en werken samen aan het implementeren van effectieve veranderingen.


Met mijn expertise op het gebied van brand management, communicatie, planning, projectmatig werken, data-analyse, marktonderzoek en marketingstrategieën kan ik je helpen om je doelen te bereiken. Sneller, efficiënter.

Coachings-stijl: doelgericht en resultaatgericht

Mijn coaching is niet van het genre 'ga hier maar op de sofa liggen'. Ik werk doelgericht, werkgericht en inhoudelijk. Samen stellen we een traject op voor bijvoorbeeld 4 maanden, met een kop en een staart. We werken samen naar jouw doelen toe. Wedden dat je aan het einde van dit traject een hele lijst met nieuwe ideeën hebt opgeschreven?

Jouw doelen staan centraal

Bij al mijn coaching staat de (persoonlijke) groei van mijn coachee centraal. Ik ben er niet alleen om je te helpen met je professionele ontwikkeling, maar ook om je te ondersteunen bij je persoonlijke groei. Samen werken we aan het ontdekken en benutten van je volledige potentieel.

Zullen we kennismaken?

Als je klaar bent voor mijn frisse blik van buitenaf, nodig ik je uit voor een kennismaking. Samen kunnen we bespreken hoe ik je kan helpen en welk traject het beste bij jou en je doelstellingen past.

Marketing coaching voor jou?

Als ervaren marketing coach ben ik er om jou te ondersteunen in je professionele groei. Of je nu behoefte hebt aan advies, begeleiding bij grote projecten of het verrijken van je marketingstrategie, ik bied mijn expertise aan op het gebied van brand management, communicatie, planning, projectmatig werken, data-analyse, marktonderzoek en marketingstrategie. Samen versnellen we jouw vooruitgang.


Neem vandaag nog contact met me op voor een kennismaking.bottom of page